Untitled Document
 
 

Torte

Torte se proizvode po želji u pogledu ukusa: milka, žarbo, reforma, boemska, intercontinental, grilijaš, tropical, puslica, doboš, london, švarcvald, esterhazi, pomorandža,... i oblika: svadbene, rođendanske, svečane torte ...

Svadbene torte se rade u raznim nivoima i držačima ukrašene šlagom ili fondan masom. Cvetove za torte izrađuje Barvelo Novi Sad. Možemo Vam izaći u susret za svaku Vašu želju u pogledu izgleda  torte. Isporuka torti vrši se po dogovoru.

Svečane torte ukrašavamo šlagom ili fondan masom. Pravimo ih za razna slavlja, svečanosti, godišnjice firmi (torte sa logom firme).

Rođendanske torte sa mnogobrojnim ukusima (urađene bez kalupa i crteža) kao i sa omiljenim dečijim junacima možete poručiti takođe kod nas.

Vaše je samo da odaberete

U našoj poslastičarnici Vas uvek čeka veliki izbor torti. Dok iz kuhinje dopiru mirisi koji vraćaju u detinjstvo i neodoljivo podsećaju na maminu kuhinju, obradujte sebe slatkim zalogajem. Radimo ih od prirodnih materijala kao što su: puter, jaja, mleko, slatka pavlaka, čokolada,orah, badem, lešnik, voće...

Takođe, bitna je doslednost receptima i pažnja kojom se torte pripremaju, pogotovo dekoracija da bi Vam kolač zadovoljio sva čula.

Torta postaje divan poklon kada nekome želimo reći koliko ga volimo. Iznenadite svoje voljene!

 

 

 
Foto galerija
 
 
 
 

Untitled Document

Home | O nama | Torte | Kolači | Kontakt

© 2010 Design by Koja, tel: +381 60 4134 100, Web i graficki dizajn i odrzavanje sajtova, All right reserved